Мика Стоичкова спечели битката с Николета

Мика Стоичкова спечели битката с Николета
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката не излъчи кадрите с Мика

Мика Стоичкова победи в скандала с Николета Лозанова. Плеймейтката, която бе заснела папарашки кадри с дъщерята на Христо Стоичков и Иво Аръков си навлече гнева на чаровницата с грубата си намеса в личния й живот. На страницата си в социалната мрежа Мика побесня и заплаши Ни Ло да стои настрани от нея. Намеквайки й, че може да се стигне до съд.

Мика Стоичкова спря Николета

Мика Стоичкова спря Николета

За да избегне заплахата от съдебно преследване почти в последния момент Ни Ло спря излъчването на материала. Вместо това яха излъчени кадри за семейството на Илияна Раева и Наско Сираков. Нито дума не бе спомената за Мика или гаджето й Иво Аръков. И по всички личи, че дъщерята на Христо Стоичков е излязла победител от сблъсъка помежду им.

Кадрите с Иво Аръков не бяха излъчени в "Поверително от NL"

Кадрите с Иво Аръков не бяха излъчени в „Поверително от NL“

Самата Николета само допреди дни триумфираше и твърдеше, че няма да я спрат да извади на показ личния живот на известните. Е, Мика Стоичкова успя. И го направи без особени усилия.

Мистерия остава как точно Мика е успяла да наложи забрана кадрите да бъдат излъчени в предаването на Николета. Но вероятно, перспективата за съдебен иск за астрономическа сума е една от причините Лозанова да направи рокадите в предаването си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар