Мика Стоичкова се нахвърли върху Николета заради Иво Аръков

Гласувайте за статията

„Отивай на магистралата, там ти прилича“, сипе огън и жупел Мика по адрес на плеймейтката

Иво Аръков е станал обект на папараците на Николета Лозанова

Иво Аръков е станал обект на папараците на Николета Лозанова

Истинска война е на път да се разрази между Николета Лозанова и щерката на най-успелия български футболист Христо Стоичков – Мика. Футболната щерка и футболната съпруга превърнаха профилите си във Фейсбук в арена на бойните действия, а Мика показа, че е достойна дъщеря на баща си, прочул се в цял свят с лютия си нрав.

Стоичковата щерка се нахвърли с тежки думи върху плеймейтката, подигравайки се на предаването й, а самата нея наричайки едва ли не „магистралка“. Какво обаче доведе до този изблик на ярост? Оказа се, че в основата на цялата драма, както обикновено, стои мъж. И то не кой да е, а новата половинка на звездата, актьорът Иво Аръков. Секссимволът от сериала „Фамилията“ се появява в промото за новия епизод на шоуто на моделката „Поверително от НЛ“.

Това изглежда е вбесило Мика, която, както знаете, има връзка с актьора. И тя реши да й покаже какво точно е мнението й за плеймейтката и опитите й да се бърка в личния живот на звездите и да прави евтини сензации от това. С подчертано пренебрежителен тон футболната щерка унизи имащата се за голяма работа Николета, правейки и нея, и предаването й на пух и прах.

Нещо повече, Мика не се поколеба да намекне за начина, по който Николета се е домогнала до славата и парите, наричайки я едва ли не „магистралка“, видяха феновете. „В България е пълно със звезди, които работят по тротоарите, подсвиркват и махат палаво на минувачите. По-добре е в познати води да се плува.“, заяви Стоичкова.

Mika

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар