Мика Стоичкова: Сама съм, не съм с Наско!

Мика Стоичкова категорично опроверга клюките, че е с Атанас Месечков

Мика Стоичкова опроверга слуховете, че има вземане — даване с Атанас Месечков. Бившата тв водеща заяви, че двамата са просто добри приятели и нищо повече.

Коментарът й бе провокиран от намеци, че между тях има нещо повече от приятелство. А повод за тях стана среща на двойката в клуба на Петко Димитров.

Мика Стоичкова попари фенове и таблоиди за новия си романс
Мика Стоичкова попари фенове и таблоиди за новия си романс

От известно време Мика и Атанас Месечков са засичани често заедно. И макар след раздялата с Иво Аръков, тв водещата да не бърза да се впуска в нова връзка, по всичко изглежда, че двамата с танцьора са се сближили. И са си изключително близки един на друг.

На последните партита, включително и на това, на което Мика се засече с Яна Димитрова, Наско бе плътно до двете и цяла вечер се забавлява заедно с тях. Дни по-рано двамата отново бяха видени да купонясват заедно, което предизвика въпроса дали танцьорът не е най-новият романтичен интерес на Мика Стоичкова.

Бившата водеща и Наско Месечков са само приятели
Бившата водеща и Наско Месечков са само приятели

В отговор на слуховете, Мика със смях заяви, че двамата са само приятели и не влага в отношенията им нищо повече. „Това, което вие наричате връзка, за мен е част от приятелското ми обкръжение, аз сама ще споделя, ако се влюбя отново някога“, заяви още тя.

С думите си, Мика Стоичкова отрече мълвата, че е прежалила Иво Аръков, а още по-малко, че в сърцето й вече има негов заместник. Както винаги обаче, романтично настроени фенове побързаха да я сватосат, а слухът стигна и до родните таблоиди, които я събраха на две на три с Атанас Месечков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.