Михаил Билалов към феновете на „Под прикритие“: Моля за прошка

Михаил Билалов към феновете на „Под прикритие“: Моля за прошка
5 (100%) 1 vote

Михаил Билалов се опитва да успокои разгневените си почитатели

Михаил Билалов официално е аут от „Под прикритие“ след като героят му Джаро беше застрелян в последния излъчен епизод. Премахването на един от любимците на зрителите естествено предизвика изключително гневни реакции сред тях. Дали в опит да успокои феновете си или просто, за да им благодари, Михаил Билалов се обърна към всички тях чрез профила си във Фейсбук.

Михаил Билалов се сбогува с феновете на "Под прикритие"

Михаил Билалов се сбогува с феновете на „Под прикритие“

Обичаният актьор използва цитат на Шекспир от „Сън в лятна нощ“, който най-добре да онагледи чувствата му, когато вече не е част от може би най-успешния български сериал в последните години. „Оттеглям се като за прошка моля“, написа Михаил Билалов в профила си в социалната мрежа. Естествено, онлайн изявлението му нямаше как да бъде подминато с безразличие от верните му почитатели, а и фенове на сериала като цяло.

„Най-силният персонаж си отиде“, „Беше най-добрият, не трябваше да убиват Джаро“, са само част от отзивите на недоволните зрители. Някои от тях са още по-крайни в мненията си, заявявайки, че щом техният любимец вече не е на екран, ще спрат да гледат сериала.

„Това на нищо не прилича – първо Косъма, сега и Джаро“, недоволстват феновете на Михаил Билалов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар