Михаела Филева загърби скромната визия след раздялата с гаджето

Михаела Филева загърби скромната визия след раздялата с гаджето
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева демонстрира безкрайно дългите си крака на последното си участие, преди залагаше на клинове и дънки

Михаела Филева буквално разцъфна след раздялата с гаджето си. По време на последното участие на певицата в известен столичен клуб, гостите забелязаха, че любимката им демонстрира доста гореща визия. Михаела Филева се появи с ултракъса червена рокличка, която извади на показ безкрайно дългите й крака.

Михаела Филева захвърли скромната визия

Михаела Филева захвърли скромната визия

Естествено, видът й беше бурно аплодиран от зрителите, а по-наблюдателните от тях отчетоха, че преди певицата не си позволяваше да излиза в чак толкова секси облекло на сцената. „Преди почти винаги пееше, облечена с клин или дънки, никога с толкова къси роклички“, коментират форумци. Проверка на kliuki.net показа, че действително до скоро сладураната се подвизаваше на сцената с доста по-скромна визия. И дори когато излизаше пред феновете с пола, нейната дължина беше малко над коляното.

„Явно раздялата с гаджето й се отразява добре“, смеят се форумци. От екипа не се наемаме да твърдим със сигурност, че промяната във визията на Михаела Филева се дължи именно на факта, че е скъсала с половинката си. Както знаете, преди няколко дена певицата обяви, че се е разделила с човека до себе си, без да уточнява кой е причината.

Според запознати обаче инициатор е била именно Михаела Филева, която, ако се вярва на слуховете, е започнала връзка с партньора си от Денсинг Старс Светльо.

Вижте и вие в галерията как се обличаше Михаела Филева преди и сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар