Михаела Филева с неочаквано признание след Денсинг Старс: Влюбена съм!

Михаела Филева си призна, че е влюбена, но не в Светльо

Михаела Филева направи неочаквано признание. Няколко месеца след Денсинг старс певицата разкри, че е влюбена, но не в танцовия си партньор Светльо. Изпълнителката споделя, че има нов мъж до себе си—ерудиран, забавен, интелигентен и много търпелив и разбиращ. Именно това я спечелило и двамата са много щастливи.

Певицата не желае да коментира личния си живот, но споделя, че е щастлива. Що се отнася до слуховете, че е имала нещо общо със Светльо от Денсинг старс, тя е категорична, че двамата имат добро познанство, но не могат да се определят дори като приятели.

Михаела Филева влюбена до уши, но не в Светльо
Михаела Филева влюбена до уши, но не в Светльо

„Имам много добри познати и малко приятели“, откровена е Михаела Филева. Тя определи като такива връзките си с танцовия си партньор, Михаела, Калоян, Антон Касабов и Албена Денкова. Любимката на публиката в танцовото състезание не скри, че се възхищава от Албена Денкова, която определи като изключително силна и борбена жена.

За себе си Михаела Филева казва, че не може само без едно нещо – без музика. Въпреки че получила възможност да замине за Англия, решила да остане и да твори тук. „Не исках да замина. Исках да остана в България и да правя музика, такава каквато я обичам. Тук научих, че е най-важен гласът, а едва след това оригиналното излъчване и артистизма. А там е точно обратното – не е важно да имаш талант, ако си оригинален“, споделя още тя, пред Труд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.