Михаела Филева разби всички с тангото си в Денсинг старс!

Михаела Филева разби всички с тангото си в Денсинг старс!
5 (100%) 2 votes

Михаела Филева бързо се превърна във фаворит на зрителите и вече я гласят за победител в Денсинг старс

Михаела Филева

Михаела Филева супер пластична

Михаела Филева се оказа истински шампион по танци! Певицата, която няма никакъв опит в спортните танци, изуми и жури и публика с представянето си снощи. Заедно с партньора си Светльо те показаха уникално аржентинско танго, с което обраха точките и получиха най-високия възможен резултат от журито – 4х10 точки!

22-годишната Михаела Филева наистина се оказа изненадваща находка за продуцентите на Денсинг старс. Тя показа уникален талант в танците, пластичност и поведение на сцената, което не можехме да видим дори у Нели Атанасова. А Нели все пак е тренирала художествена гимнастика.

„Извънземен танц“ – така журито определи тангото на Михаела Филева и Светльо по време на снощния лайф. Макар че по време на тренировките изпълнителката на „Приливи и отливи“ показа несигурност, когато излезе на сцената видяхме истински професионалист.

В интернет зрители вече коментират, че Михаела Филева е победителят в Денсинг старс. „Щом още отсега показва такъв потенциал, представете си какво ще бъде след месец-два! Това момиче е уникален талант“, гласи един от отзивите във форума на шоуто.

Михаела Филева бързо се превърна във фаворит на зрителите, а както знаем, техният вот е най-важен.

Вижте във видеото по-долу как се представи Михаела Филева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар