Михаел Шумахер започва с рехабилитацията за възстановяването

Михаел Шумахер започва с рехабилитацията за възстановяването
5 (100%) 1 vote

Михаел Шумахер започва да се възстановява, лекарите вече обсъждат рехабилитацията му

Михаел Шумахер бавно започна да се възстановява и лекарите вече обсъждат рехабилитацията му. След като излезе от комата, специалистите се събраха на консултации как да продължат с лечението му.

Последните тестове показаха, че шампионът от Формула 1 реагира на лекарските инструкции и е контактен. Освен това няма поражения по вътрешните органи след падането. Дългото му поставяне в изкуствена кома също рискуваше да доведе до поражения върху органите му. Лекарите обаче са категорични, че опасността от инфекции е намаляла поне наполовина, пише немското издание BILD.de.

Започват с рехабилитацията на Шумахер

Започват с рехабилитацията на Шумахер

„Той винаги е водел здравословен начин на живот. Това може да спаси сега живота му“, казват близки до пилота. Професор Хайнц Петер от катедрата по спешна медицина в клиниката в Хамбург споделя, че шансовете на Михаел за възстановяване с всеки изминал ден се подобряват се. „Рехабилитацията е решаваща при лечението на тежко заболяване. И е изключително полезно, ако пациентът вече е бил в добро здраве.“

Според лекарите една от причините Шумахер толкова добре да се възстановява, е добрата му физическа форма. И въпреки мрачните прогнози на различни световни светила на медицината, благодарение на добрата му спортна форма, пилотът има шансове за пълно възстановяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар