Миглена от „Мис България“ се изложи с фалшиво пеене

Гласувайте за статията

Фолк певицата с колосален гаф на елиминациите

Фолк певицата Миглена се изложи по нечуван начина на елиминациите снощи. Бившата фолк дива, която преди години се подвизаваше с името Никол имаше за задача да изпее песен на Дженифър Лав Хюит. Задачата изглеждаше сравнително проста за певица. Но Миглена се изложи колосално и пя фалшиво.

Миглена се издъни фатално с фалшиво пеене

Миглена се издъни фатално с фалшиво пеене

Дори Петя Буюклиева и колежките на Миглена Камелия и Емануела с неохота признаха, че Меги се издъни жестоко. Самата певица се оправда, че не е чувала музиката и така се извини за гафа, но зрителите са категорични, че това няма нищо общо с фалшивото й пеене.

Петя Буюклиева се опита тактично да намекне, че задачата е била изключително трудно, но накрая с половин уста си призна, че всъщност Миглена не може да пее. А Емануела в прав текст си каза, че колежката й се е издънила на сцената.

Зрителите също не можаха да повярват, че претендентката за мис, която преди години е била и доста успешна фолк певицата не можа да изкара един верен тон. „И това ми било певица“, „Не чувала музиката и затова се издъни така, да, затова и пя фалшиво“, пишат потребители в мрежата.

Самата Миглена многократно се опита да замаже гафа, извинявайки се с факта, че не е чувала музиката. Тя обаче си призна в крайна сметка, че се е провалила и дори пожела да напусне формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар