Миглена от Мис България отмъкнала Ники Михайлов от Николета

Гласувайте за статията

Неуспялата поп фолк певица нагло сваляла обвързания с плеймейтката вратар

Миглена нарочно оплела футболиста докато той бил още с Николета

Миглена нарочно оплела футболиста докато той бил още с Николета

Пикантни новини долетяха от къщата на „Мис България 2013“. Оказа се, че най-голямата от претендентките за короната – 31-годишната Миглена е в основата на раздялата между звездната двойка на България преди години – Николета Лозанова и Николай Михайлов.

Преди време, когато отношенията между плеймейтката и вратаря били в разцвета си, се появила видинчанката, чиято мечта била да покори София и в частност някой богат софиянец, с което да си осигури спокоен и безметежен живот. Съвсем естествено, на мушката й попаднал богаташкия син и изгряващ футболист Ники Михайлов, предават от ХотАрена.

Миглена, която по това време се изявява като чалгаджийка и упорито се мъчи да пробие с псевдонима Никол, бързо се ориентира кои заведения посещава синът на Боби Михайлов и гледа всяка вечер да бъде там. Естествено, известният със слабите си ангели Ники не подминава изкушението и не се свени да сложи рога на Николета, която си няма представа за предателството.

Когато се усеща накъде отиват нещата, вече е късно – Михайлов е поискал от Миглена да се пренесе при него в Холандия и блондинката не си губи времето, а си събира багажа. А Николета остава сама и заряза в столицата, където се впуска във връзка с Жоро Главата, за да забрави за изневярата на Ники.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар