Миглена от „Мис България“ крие бебе

Гласувайте за статията

Миглена от „Мис България“ има дете, твърдят форумки в мрежата

Мегаскандал е на път да избухне в „Мис България“. Оказа се, че една от претендентките за титлата не само е с най-голяма възраст сред участничките, но също така крие и бебе.

Миглена от "Мис България" се оказа майка

Миглена от „Мис България“ се оказа майка с дете

Изненадващото разкритие бе направено във форума bg-mamma.com, където една от форумите пусна новината. Нито във видеовизитката на Миглена обаче, нито в разговори с останалите миски, тя разкри този факт.

Официално кандидатките за мис трябва да бъдат неомъжени, за да участват в конкурса. А преди години регламента изискваше да са на възраст до 25 години, необвързани и високи поне 170 см. Негласно правило бе да нямат деца или скандални изяви в биографията си. Тъй като това неминуемо им се отразява при представянето на „Мис Свят“.

Форумки разкриха тайната на претендентката

Форумки разкриха тайната на претендентката

Тази година организаторите не само нарушиха правилата, но и скриха интерес факт от публиката. Претендентката Миглена се оказа не само по-възрастна от изискванията, но и с дете у дома.

Как ще се отрази това разкритие на вота на зрителите не е ясно, както не е ясно и доколко информацията във форума е достоверна. Факт е обаче, че ако новата мис България се окаже неомъжена самотна майка, това определено ще доведе до спънки при участието й на „Мис Свят“.


Мис България 2013 /част2 /19.07.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар