Метин от „Танцувай с мен“ на Слави се скри от медиите!

Гласувайте за статията

Метин Енимехмедов, който нашумя в конкурса на Слави Трифонов “Танцувай с мен” и спечели червеното ферари, се е покрил от медиите малко след опита за покушение срещу Ахмед Доган.

Братя Енимехмедови са известни в Бургас като побойници, твърдят от besove

Метин, както вече стана известно, е брат на атентатора Октай Енимехмедов. Танцьорът бил потресен, когато разбрал какви ги върши Октай, пише бургаският сайт besove. “Разбрах какво се е случило от телевизията. Видях брат ми с пистолета и не мога да повярвам, че това се е случило”, изрекъл втрещеният Метин пред репортери на БЛИЦ. След кратките реплики той изключил телефона си и се покрил – обяснимо при шумотевицата, която се вдигна след случката на конференцията на ДПС.
Не само българските, но и чуждите медии вадят темата на челни позиции, като най-често използваните квалификации са “покушение” и “атентат”. Междувременно се разбра, че Октай е криминално проявен, макар съседите на фамилията в Бургас да го квалифицират като добро момче. Според besove обаче в Бургас Октай и Метин били известни като побойници. Октай е студент последна година във ВИАС, там също има славата на избухлив и отмъстителен човек, информират от lifestyle.bg. Според друга информация Октай членувал в партията на Касим Дал “Свобода и достойнство”. Дал лично обяви, че такива хора нямат място в партията му.
Театро, заговор, хулиганство, глупав бабаитлък: коя ли хипотеза в крайна сметка ще излезе вярна?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар