Метин Енимехмедов: Гордея се с теб, братчето ми!

Гласувайте за статията

Това беше насилие над човек, търсещ правата си като гражданин на България

Гордея се с теб, братчето ми!

Братът на Октай Енимехмедов, Метин напълно застава зад действията му, видя Kliuki.net. Във фейсбук профила Метин написа „Гордея се с теб, братчето ми!“ и публикува статия, в която се обяснява, че намеренията на нападателя на Доган са били само да сплаши бившия лидер на ДПС, а не да го убива.

Припомняме, че Октай насочи газов пистолет към Ахмед Доган по време на конгрес на партията.

По коментарите е видно, че не само той, а и още стотици хора подкрепят смелостта на Октай и се молят той да се оправи. Момчето беше зверски ритано и удряно, без дори да е докоснало някого, а отнесе сума ти бой. Единственият, който показно се осмели да покаже че иска промяна в държавата и управлението й, бе пребит.

Защо го наричат „атентатор“, та това атентат ли е? Това беше насилие над човек, търсещ правата си като гражданин на България.

Много потребители се възхищават на куража на Октай и се надяват да има повече хора като него. Надяват се народа да се събуди, да се надигне и да има сили да промени съдбата си. Независимо дали Октай сам се е решил на тази стъпка или са го накарали, той поне постигна нещо. Показа що за стока са политиците и ни кара да се замислим много какво можем да променим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Метин Енимехмедов: Гордея се с теб, братчето ми!”

 1. Sevdalin Bonev Gocnev

  ян. 21. 2013

  naistina bravo na tova mom4e.

  Reply to this comment
 2. Стоян Василев

  ян. 22. 2013

  Затвор за биячите!

  Reply to this comment

Добавете коментар