Мераци! Фенка показа всичко от себе си заради Гибона (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Младото момиче е готово на всичко, за да влезе в Къртицата и да бъде близо до любимеца си

Кети минути преди да захвърли дрехи и задръжки

Кети минути преди да захвърли дрехи и задръжки

20-годишната Кети Стоева е върла почитателка на бившия футболист, но за съжаление е изпуснала кастингите за влизане в предаването. Момичето по това време било в чужбина, затова се решила на нетрадиционниq метод, по който да заяви желанието си за участие.

Кети съблякла всичко от себе си от кръста нагоре (абсолютно всичко) и се появила с плаката „Искам в Къртицата”. Младата дама се надява креативността й да впечатли продуцентите на шоуто и те да я вземат за участие. По този начин Кети ще сбъдне мечтата си да се запознае с любимеца си Божидар Искренов, по известен като Гибона.

Дали организаторите на шоуто ще оценят усилията на девойката, остава в тайна. Ние обаче й стискаме палци и се надяваме упоритостта й да има резултат.

Припомняме ви, че освен Гибона, в шоуто, което стартира този месец по ТВ7 участие са потвърдили Николета Лозанова, Азис, Деян Донков и Деян Неделчев-Икебаната. Всички тези хора на едно място – зрелището наистина ще бъде огромно, коментират интернет потребители. Дали очакванията им ще се оправдаят – ще разберем съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар