Мега скандал в „Къртицата“! Любо разгневи всички! (Видео)

Гласувайте за статията

Участникът възмути играчите с поведението си

Грандиозен скандал избухна в „Къртицата“. Участникът Любо успя да възмути всички с неприличното си поведение. Докато се караше с Жени Калканджиева на тема как богатите хора в страната са преуспели, той показа още по-скандално поведение.

Любо вбеси всички в  "Къртицата"

Любо вбеси всички в „Къртицата“

Любо успя да взриви Базата за по-малко от ден и изостри обстановката до крайност. Грубите му изказвания и обиди, вбесиха Жени, Гибона и дори Деян Донков. „Кога и кого съм обиждал“ палеше се Любо, след като малко по-рано бе заявил, по доста вулгарен начин, колко точно го интересува мнението на Калканджиева. „От тоя крачол, ще ги преместя в другия“, заяви грубо Любо и демонстративно го направи пред Жени. Звездата не успя да изтърпи това отношение и избухна вбесена.

„Ти се оказа, че си най-големия тъпанар“, каза му вбесен Гибона. Останалите знаменитости не останаха по-назад. Черешката на тортата бе скандалът с Жени Калканджиева, която също не му остана длъжна и му вдигна грандиозен скандал.

Със сигурност Любо успя да се превърне в най-мразения участник в шоуто. И потенциално ще бъде изгонен от шоуто още на първите елиминации. Състезателят вече успя да вбеси звездите и обикновените участници. И по всяка вероятност ще бъде отстранен още на първите номинации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар