Матю и Брайън от „Доктор Куин лечителката“ се превърнаха в истински красавци

Гласувайте за статията

Актьорите, които изиграха ролите на децата на любимата докторка, са абсолютни сърцеразбивачи

„Доктор Куин лечителката“ е сред най-емблематичните сериали на 90-те години. Поредицата за живота и любовта на Микаела Куин и индианеца Съли всяка вечер приковаваше хиляди българи пред малкия екран. Наред с Джейн Сиймур и Джо Ландо, които се превъплътиха в главните роли, младите актьори, изиграли образите двамата сина на докторката – Матю и Брайън, също придобиха световна слава.

Чад Алън изигра ролята на Матю

Чад Алън изигра ролята на Матю

Какво се случва обаче с тях днес? Шон Туви, който изигра малкия Брайън, днес предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите. Шон, който тази година отпразнува 30-годишния си юбилей, не се е снимал в никакви продукции след края на снимките за сериала и се е отдал на работата си в „Дисни Уърлд“ и семейството си – съпругата Мериан и детето им.

Чад Алън – симпатягата, който изигра малко по-големия син на докторката – шерифът Матю, продължава с телевизионната си кариера, като се снима в редица касови поредици като „Забравени досиета“ и „От местопрестъплението: Маями“. За радост на почитателките си, хубавецът все още не е женен. Фенките му обаче са категорични, че някогашният симпатичен младеж се е превърнал в истински секссимвол.

Вижте и вие снимките и се убедете сами.

Шон Туви изигра малкия Брайън

Шон Туви изигра малкия Брайън

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Матю и Брайън от „Доктор Куин лечителката“ се превърнаха в истински красавци”

  1. Lina

    Ное. 19. 2013

    Чад Алън няма и да се ожени. Човека преди толкова години призна, че е гей….проверявайте си инфото.

    Reply to this comment

Добавете коментар