Мартина на Слави загуби бебе? Двамата били отчаяни

Мартина на Слави загуби бебе? Двамата били отчаяни
5 (100%) 1 vote

Мартина на Слави е загубила бебето си, двамата се депресирали от неприятната случка

Мартина на Слави е загубила бебето си, твърдят от екипа на шоуто, научи Kliuki.net.

Доскоро балерината изглеждала сияеща и различна, забелязвало се и малко коремче, което подсказвало за щастливото събитие при нея.

Мартина на Слави загубила бебето си, двамата били отчаяни

Мартина на Слави загубила бебето си, двамата били отчаяни

Мартина на Слави дори преустановила работа за кратко, шушукало се, че това ще продължи поне около 9 месеца… и изведнъж дошла неприятната новина, писа изданието HotArena.net.

Мартина на Слави отново се появила на дансинга, не казала нищо, но лицето й давало достатъчно индикации, че не е радостна от този факт. После някои по-приближени до нея разузнали, че става дума за спонтанен аборт.

Мартина на Слави е била бременна, но загубила плода. След това си възвърнала старата форма, от коремчето нямало и следа. Мартина и Слави Трифонов много искали да си имат наследник.

Дългия дори бил готов да надене брачната халка, той вече предложил на Мартина и тя му е официална годеница. Не само танцьорката, но и той се почувствал зле от развръзката.

Не давал въобще да се говори с него, ходил угрижен и мрачен. Ако този слух е верен, нищо чудно, че е такова настроението му, защото Слави не е в първа младост, а сигурно вече няма търпение да си има дете.

Дано скоро и това се случи с Мартина на Слави

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар