Мартина на Слави с разтърсваща изповед

Гласувайте за статията

„Татко се пропи и ме изостави“, разказва балерината

Половинката на Слави Трифонов Мартина Огнянова изглежда супер студена, надменна и резервирана пред камерите. Винаги сериозна и в страни от компанията на колегите си, танцьорката се ползва със славата на доста студенокръвна красавица. Зад тази фасада обаче се крие едно земно и борбено момиче, което е имало изключително труден живот.

Мартина на Слави с трудно минало

Мартина на Слави с трудно минало

Приятелите й разказват, че тя и до днес не е забравила тежкото си детство. „Марти е супер земно момиче. Не е забравила тежките моменти в миналото си. Със сигурност липсата на таткото се е отразила на характера й. Тя много трудно е преодоляла раздялата с баща си“, разказва нейна колежка пред „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Дете на разведени родители Мартина трудно се справя със ситуацията, че семейството й е разделено. Баща й работел по корабите, но често отсъствал. Постепенно се пристрастил към чашката, което довело и до развод с майката на Мартина. В последствие се събрал с друга жена и тотално забравил за дъщеря си.

Именно с това нейните приятелки се обясняват и резервираното й отношение към хората. Израснала без баща Мартина станала по-сдържана и студена. Това обаче не може да се каже и за любовта й със Слави. Колегите им разказват с умиление, че по-щастлива двойка не са виждали.

Мартина успяла да спечели Дългия именно с трудния си характер. И въобще не се съобразявала с него. Вместо да си премълчава или да се подмазва танцьорката му крещи и вика, когато и той й повиши тон. „Могат да си викат от сутрин до вечер, а след това са още по-влюбени“, разказват техни колеги.

Слуховете, че красавицата е със Слави заради пари, също не са верни. Мартина има баба милионерка, която винаги я подкрепя. Именно благодарение на нея момичето започва да се занимава с художествена гимнастика. И не разчита на Дългия да й плаща сметките, тъй като разполага с достатъчно собствени пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар