Марта Вачкова зависима от успокоителни!

Гласувайте за статията

Марта имала сериозни емоционални проблеми, които я тласнали към успокоителните. Говори се, че водещата на БНТ постоянно се препирала с бащата на дъщеря си, който й вдигал адреналина ежедневно и Марта вече не издържала на стреса. Освен това симпатичната дама има и притеснения, свързани с работата си в медията и не чувства сигурност. От известно време се носят слухове, че ще спрат предаването й, защото губи рейтинг.

Наднорменото тегло също създавало грижи на водещата, въпреки привидното примирение. На пръв поглед Марта изглежда винаги усмихната и в добро настроение, но се оказва, че всичко е поза за пред хората. Запознати клюкарстват, че Марта пиела лекарства на поразия и ставала все по-зависима от тях. Дали това няма да попречи скоро на работата й, която и без друго е под въпрос, се питат зрители.

Марта твърди, че не спазва диети, защото е разбрала, че няма смисъл, но това съвсем не е така, клюкарстват още по медиите. Диетите не давали никакъв резултат, само измъчвали и без друго измъчената Марта. Заради емоционалното напрежение водещата е пред голяма нервна криза, която може да има сериозни последствия върху здравето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар