Марта Вачкова пак се съди бившия си

Гласувайте за статията

Топ водещата отново в драма с мъжа си

ТВ водещата Марта Вачкова отново е на нож с бившия си. Една от любимите коментаторки на „Къртицата“ даде интервю, в което призна, че отношенията й с бащата на Рада съвсем не са хармонични. И въпреки че актрисата от години е разделена с бившия си любим, отношенията им все още са изключително обтегнати. И Марта не крие, че скоро планира да заведе поредното дело срещу него.

Марта отново се съди с бившия си

Марта отново се съди с бившия си

От години двамата се съдят за издръжка на малката Рада, а също и за родителски права. Марта неведнъж е признава, че й е изключително трудно като самотен родител, тъй като мъжът й с нищо не й помага, пише „ШОУ“.

В откровено интервю за изданието актрисата дори нарича бившия си престъпник, който все още не е осъден от закона.

Вачкова не крие, че съжалява, че е избрала такъв човек за родител на детето си. Тя признава, че би искала Рада да е имала баща като нейния–актьора Григор Вачков. Актрисата споделя, че той е бил невероятен и много обичлив човек. Който непрекъснато е засвидетелствал обичта си към нея, а също така е давал и пример за морален и честен човек. „Моето дете нямаше шанса и късмета да случи на такъв татко като моя.“, споделя с тъга актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар