Марта Вачкова няма комплекси

Чаровната водеща на “Жените” е една от малкото светски личности, които не страдат от комплекси. Докато колежките й се надпреварват да се издокарват, Марта не помисля и за висок ток. Тя се появява на светски събития с обикновени ниски обувки. Самата тя признава, че не си спомня от кога не е носила високи обувки. Тв водещата носи такива “пантофки” през цялата година и не се впечатлява от марковите чепици на колежките си. Марта обича да се чувства удобно и не е подвластна на суетата.

Приела и повечкото си килограми, дори се харесва така. Отказала се е от всякакви диети, защото е проумяла, че на някои хора просто не им е писано да са слаби. Нито килограмите, нито ниските обувки успяват да повлияят на настроението на чаровницата, която успява да излезе от всяка ситуация с чувство за хумор. Марта се справя отлично с ролята си на водеща. Тя успява да предразположи гостите си с усмивка и разбиране.

Последната й гостенка беше Емануела, която видимо се чувстваше много по-удобно в нейната компания, отколкото няколко дни преди това в предаването на Карбовски. Водещият на въпросното шоу перфектно поставя всеки на мястото му, още със сядането на стола. Той не спести на Емануелчето пикантните си въпроси. А поп фолк изпълнителката изглеждаше притеснена, защото не може да се сравнява по интелект с Карбовски. Марта беше по-благосклонна към фолк дивата. Рейтингът на “Карбовски-директно” е показателен и показва кой подход работи по-успешно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.