Рада на Марта Вачкова очарова мрежата

Гласувайте за статията

Дъщерята на актрисата вече е истинска госпожица

Наследницата на Марта Вачкова с всяка година, все повече прилича на нея. Водещата от БНТ наскоро отново бе засечена с порасналата си дъщеря. А почитателите на актрисата са на мнение, че малката Рада все повече заприличва на нея.

Порасналата дъщеря на Марта очарова мрежата

Порасналата дъщеря на Марта очарова мрежата

Въпреки, че е самотна майка Марта дава всичко от себе си, за да бъде до дъщеря си. Актрисата споделя, че въпреки трудностите, се старае да осигури нормален живот на Рада. Всъщност двете са по-скоро приятелки, а отношенията им не са толкова от типа родител — дете. По тази причина и се разбират прекрасно.

Актрисата споделя, че тийнейджърските години на Рада я връщат самата нея в младостта й. И тя с усмивка си припомня за времето, когато самата тя е ученичка.

Дъщерята на актрисата като малка

Дъщерята на актрисата като малка

Марта споделя, че се старае да държи дъщеря си далеч от клюките, а също така и да пази личния си живот в тайна. Въпреки това появата на дъщеря й на различни събития вече привлича погледите и Рада също става обект на коментари. Мнозина отбелязват, че с годините наследницата на Марта все повече заприличва на нея. А други коментират, че нищо чудно някой ден младата чаровница да тръгне по стъпките на майка си и да стане актриса.

Феновете на Вачкова пък с усмивка си спомнят за детските години на Рада. „Чаровница и вечно усмихната, също като майка си“, коментират те в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар