Марияна Попова: “Няма къде си разхождам бебето”

Марияна Попова сподели в шоуто по Нова ТВ “На инат”, че смята да напусне родината, защото няма къде да си разхожда бебешката количка. Тя смята, че това е достатъчно, за да иска да се махне от родната действителност час по-скоро. По този въпрос били единодушни с нейната половинка – Ханес, който бил по навит за Австрия. Новият албум на Попова “Предай нататък” се посрещна с голям интерес, особено от медиите. Клипът към дуетната й песен с Орлин Горанов “Все така” в леко провокативен, заради политическото присъствие на Георги Първанов.

Марияна е обидена на медиите, че умишлено въртят само тази част от клипа, където има политически кадри. Чаровната изпълнителка отрича да е включила Първанов, за да си направи реклама и да привлече вниманието. Анимираното магаре на Нова ТВ се усъмни в думите на Марияна, заради слуховете, които се носеха е медийното пространство, относно отношенията между певицата и Първанов. Идеята е ясна, а именно да се привлече медийното внимание.

От изказванията на изпълнителката на “Все така” става ясно, че тя се интересува от политика, или по-точно от определени политици. Днес от 23 часа по Нова ТВ ще можете да видите Поли Генова в “На инат”, където с Марк О’Селски ще ни запознаят с нови интересни факти. Поли ще зарадва зрителите на Нова ТВ с новото си парче, което ще изпее на живо.
Източник: http://novatv.bg/

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.