Мариян стана за смях, като водещ във „ВИП Брадър“

Гласувайте за статията

Топ моделът колосално се изложи като водещ

Моделът Мариян Кюрпанов стана за смях с фалцета си. По време на снощната си мисия като тв водещ, топ моделът стана за смях при представянето си. Противно на очакванията да се държи като сериозен и отговорен водещ, Мариян превърна работата си в истински цирк. И стана за смях с поведението си пред камерите.

Мариян стана за смях като водещ

Мариян стана за смях като водещ

Телевизионерът не само се обърка и преигра докато се опитваше да представи новините си, но също така се отпусна да се шегува и закача. Връх в изпълнението му беше фалцетът, с който съобщи някои от събитията и накара публиката да се залива от смях.

Дамската аудитория бе възхитена и въпреки мнението, че не става за водещ, зрителките ревностно агитираха за неговото оставане в шоуто. А повечето от тях се оказаха твърде запленени от външността му, за да обърнат внимание на поведението му пред камерата.

Мъжете от своя страна бяха безпощадни „Много е зле!“, „Да си ходи! Скука!“, „Пази боже, тоя кон да е водещ на новините. Гледам фасети, слушам фалцет.“, гласят някои от мненията на мъжката аудитория в мрежата.

Въпреки че като водещ здраво се издъни, Кюрпанов се спаси от елиминации. И продължава да се радва на интереса на зрителите в Къщата, където се впуска във все по-палави закачки с Тервел и Лияна.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар