Мариян Кюрпанов напуска ВИП Брадър довечера?

Гласувайте за статията

Водещата на „На кафе“ допусна чутовен гаф като изтърси името на човека, който ще бъде изгонен довечера

Гала издаде кой ще напусне ВИП Брадър довечера

Гала издаде кой ще напусне ВИП Брадър довечера

Всеки сезон на който и да е риалити формат е неминуемо съпътстван от скандали и обвинения в нагласен сценарий. И докато до момента всичко е оставало единствено в сферата на догадките и слуховете, то за настоящия сезон на ВИП Брадър вече има категорично доказателство, че шоуто е нагласено. Потвърждението дойде не от къде да е, а от предаването на Гала „На кафе“.

Редовен читател на kliuki.net алармира, че в анонса си за утрешното предаване водещата е обявила, че гост в предаването ще бъде „Мариян – момчето, което напусна къщата на ВИП Брадър“. Въпросната реклама се е завъртяла няколко пъти в ефира на Нова, преди хората зад кадър да се усетят и да спрат излъчването й.

От екипа на сайта се опитахме да намерим видеото с разкритието на Гала, за да се уверим лично в думите на читателката ни, но безуспешно. Затова и не се обвързваме категорично, че информацията е на 100% вярна. Факт е, че не за първи път се коментира, че шоуто е нагласено. Голяма част от зрителите дори скочиха срещу влизането на социоложката Мира Радева накуп с цялото й семейство. „Не е честно спрямо останалите участници“, разпалено коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар