Мариян Кюрпанов имал връзка с Дарина Павлова?!

Гласувайте за статията

Вдовицата на Илия Павлов не успяла да устои на чара на манекена

Мариян Кюрпанов и Дарина Павлова са имали връзка?

Мариян Кюрпанов и Дарина Павлова са имали връзка?

Пикантна клюка е на път да предизвика сериозно вълнение в светското пространството. От kliuki.net научихме, че Мариян Кюрпанов, който в момента се подвизава във ВИП Брадър, преди време е имал връзка не с коя да е, а с Дарина Павлова – вдовицата на разстреляния шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов. Редовен наш читател ни изпрати информация, че двамата са имали сериозни отношения в продължение на две години.

Читателят, чието име ще запазим в тайна, твърди, че тези данни са напълно достоверни. Мариян и Дарина се запознали на светско събитие в Италия и веднага си допаднали. Мариян бил впечатлен от визията и интелекта на вдовицата, която пък от своя страна не останала безразлична към чара и възпитанието на красавеца. Не е ясно дали връзката им датира от преди и след времето, в което Дарина беше половинка на италианския премиер Силвио Берлускони.

От kliuki.net не се наемаме да твърдим, че данните на читателя ни са 100% истина. Факт е обаче, че думите му се потвърждават и от репортерката на „На кафе“ Зейнеб. В предаването тази сутрин тя заяви, че нейна известна позната, която живее в Италия, е имала двугодишна връзка с Мариян. А близки до участничката в първия сезон на „Биг Брадър“ издават, че тя действително се познава с Дарина Павлова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар