Мария заслепи на сватбата на Гущерови

Мария заслепи на сватбата на Гущерови
5 (100%) 1 vote

Мария заслепи на сватбата на Гущерови докара се като аристократка

Мария заслепи на сватбата на Гущерови. Певицата демонстрира безупречен стил и перфектна визия за венчавката.

Както стана ясно, преди ден самата изпълнителка се похвали, че е кумувала на сватба във фамилията Гущерови. По всяка вероятност става въпрос за свекъра на звездата, който дълги години бе обвързан с доста по-млада от него дама, която го отведе до олтара.

За сватбата Мария избра тоалет, който накара и най-големите й критици да ахнат. Изпълнителката сплете косата си на венец в изискана прическа. За да е в тон със събитието, фолк звездата се издокара в бяло и черно. Изисканата блуза във френски стил с панделка и придаваше още по-аристократичен вид, като някоя ученичка от пансион за благородни девойки. Няколко идеи по-късата й пола, съвсем преобрази звездата. Черният сатенен колан довършваше стайлинга на певицата.

Мария заслепи на сватбата на Гущерови

Мария заслепи на сватбата на Гущерови

Дори феновете й се шашнаха, когато видяха каква промяна е настъпила в изпълнителката. „Никой не може да каже, че това е жена пяла по кръчмите“, „Класа“, „Изключителна е“, пишат фенове из социалните мрежи.

Самата Мария изглежда е истински хамелеон, защото изглежда направо преобразена. Певицата е толкова подмладена и очарователна, че по никакъв начин не може да бъде свързана с жената, която преди дни се развихри в известна столична дискотека.

Певицата блесна като истинска аристократка

Певицата блесна като истинска аристократка

Освен, че се похвали с нов тоалет, певицата демонстрира и отношенията си с годеника си. Двамата изглеждат лудо влюбени, напук на намеците, че Мария е с него само заради парите му.

Двойката ще се венчае след месец и половина, а кумуването, очевидно бе тренировка за собствената им сватба. Говори се, че изпълнителката си е избрала рокля на един от най-добрите световни дизайнери и по всяка вероятност сватбата ще се състои в Австрия през януари догодина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар