Мария за Гущеров: Хванала съм го като питбул! Не го пускам!

„Категорично не го виждам с друга жена“, коментира певицата

Фолк певицата Мария направо съсипа гаджето си Християн Гущеров в ефир. Изпълнителката бе гост на Радост Драганова в „Моделно“ и се представи във възможно най-нелепа светлина. След изказването си преди години, че Гущеров е: Висок, красив, синеок“, фолк певицата пак ръси бисери по адрес на половинката си и взриви от смях гостите в студиото.

Мария направо съсипа Гущеров
Мария варди като питбул Гущеров

На коментари на Радост Драганова, че на фолк певицата всички й завиждат, заради мъжа до нея, Мария заяви: „Аз категорично не го виждам с друга жена!“. След което побърза да уточни, че редовно си тренира мускулите, за да не позволи на никоя да й го отнеме.

„Хванали сме го като питбул! Не го изпускаме! Желязна захапка!“, заяви певицата. И заплаши, че всяка, която би си помислила да й отмъкне мъжа, макар такива да няма, ще си има работа с нея.

Изказването на Мария взриви от смях мрежата, тъй като певицата с такъв плам обясняваше колко държи на мъжа си, че е готова дори и да се бие за него. Докато беше гост на Радост Драганова изпълнителката побърза да уточни, че дъщеря й също държи под контрол втория си татко. И за нищо на света не би го дала на друга жена. „Аз съм толкова сигурна, че няма накъде повече“, заяви още певицата.

Видео с интервюто на Мария можете да видите ТУК.

3 коментара
  1. Svetlana Gancheva казва

    be tq i za Mitko taka govre6e predi 6 godini,ama…

  2. Bistra Peneva казва

    Kюфтана – зорът и е да не изпусне парата

  3. Биляна Христова Гълъбова казва

    Така е!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.