Мария ядоса булката на Гущеров с чалга вкуса си (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Мария все пак си показа чалга вкуса на сватбата на Гущеров и Диана

Мария успя да вбеси Диана – булката на Добромир Гущеров, научи Kliuki.net.

Наскоро двойката се венча, като певицата и Християн бяха техни кумове. Нежната младоженка, която е значително по-млада от бизнесмена, сътвори една прекрасна церемония. Самата тя също направи страхотно впечатление с ефирната си рокля.

Мария

Мария с чалга изцепки на сватбата на Гущеров и Диана

Всичко е било подбрано с изискан вкус и съвсем естествено са вложени достатъчно средства, за да бъде класно събитието. Мария обаче не пропуснала да се изложи и да напомни, че идва от фолк средите. В лекия жанр всякакви комбинации в облеклото са позволени, а и колкото по-кичозно, толкова по-добре.

На фона на елегантния си тоалет, който включваше стилна риза и супер модерна маркова пола, тя нахлузи по някое време пухкавото си елече, останали потресени някои от гостите. Мария сметнала, че така ще изглежда по-бляскава и атрактивна, а Диана се ококорила, но нямало как да й направи забележка.

Звездата е известна със своя непокорен характер. Тя върти Хриси на малкия си пръст и не дава дума да й се каже за нищо. Склонява глава единствено пред Гущеров-баща. Понеже е наясно, че всички финанси текат към любимия й от Добромир, Мара редовно правила мили очички на главата на семейството.

Той от своя страна не се меси в такива дела, затова изпълнителката била пощадена на сватбата. Диана преглътнала мераците на Мария да бъде център на вниманието с парвенюшките си номера и в името на мира, заровила томахавката.

Отварачката имаше и втора изцепка.

Тя обу свръх високи платформи, които по никакъв начин не импонираха на изчистеното комплектче, още повече, че не са официален аксесоар за подобен род изява. Така или иначе, Мария си е Мария, тя намира начин все да изпъкне и да предизвика погледите на околните, които после с дни наред обсъждат поведението й.

Скоро и тя ще се омъжва, тогава ще видим какъв избор е направила по отношение на бялата си премяна…

Със сигурност ще ни изуми!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар