Мария води Гущеров на любимото място на бившия си

Мария води Гущеров на любимото място на бившия си
5 (100%) 1 vote

Мария отива на меден месец на любимото място на бившия й съпруг

Мария сама обрича брака си с Гущеров на нещастие

Мария избра любопитна дестинация за медения си месец с Християн Гущеров. Певицата, която най-накрая се добра официално до заветната титла госпожа Гущерова, си е наумила да прекара медения си месец с новоизлюпения си съпруг в Сен Тропе. На пръв поглед нищо необичайно.

Мария и Гущеров

Мария и Гущеров

По-паметливите обаче припомнят, че китното френско градче беше любимата дестинация на бившия й съпруг Митко Андонов. Както и причината за развода им. По време на брака си двамата доста често отскачаха до тузарската дестинация, където прекараха някои от най-романтичните си мигове. До момента, в който Мария не замина сама за градчето, за да заснеме клип към своя песен. Там тя се засече с Ники Михайлов и двамата изкараха краткотраен флирт. Слухът за който обаче успя да достигне до България и измаменият Митко незабавно подаде молба за развод.

По всичко обаче личи, че изпълнителката не страда от излишни предразсъдъци и се е спряла на същата дестинация, която да посети, но с новия си съпруг, научиха от hotarena.net. Решение, което изненада доста от приятелките й. И те не го крият. Мястото, в най-добрия случай, ще й напомня на бившия й съпруг. Все пак е ходила доста често с него там. Което не звучи особено романтично, особено като за пътешествие за меден месец с друг мъж.

Освен, че ще й напомня за Митко, мястото определено не носи късмет на Мария заради краха на първия й брак. По-суеверните припомнят, че и голяма част от ритуалите по време на венчавката между Мария и Християн Гущеров не бяха спазени. Което при всички положения, е лоша поличба за който и да е брак, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар