Мария вързана в кухнята, мори от глад Гущеров

Мария вързана в кухнята, мори от глад Гущеров
5 (100%) 1 vote

Мария умори от глад Гущеров, вижте колко е вързана в кухнята

Фолк певицата Мария разкри тайната за драстичното отслабване на Християн Гущеров. Откакто е с нея, милионерът се е стопил и продължава да слабее. А причината за тайнственото му сваляне на килограми се дължи на един прост факт – певицата е толкова вързана в кухнята, че ако готви така и у дома си, буквално мори семейството си от глад.

Докато гостуваше на Нова телевизия, Мария с удоволствие показа как готви за празниците — пълнена пуйка, тиквеник и печено прасенце. До певицата неотлъчно стоеше новият главен готвач на ресторанта, в който се превърна в нейна градска резиденция, и надзираваше работата й в кухнята. За жалост приготвянето на храната й отнемаше толкова време, че и най-големите чревоугодници биха се отчаяли, докато я чакат.

Мария тотално вързана в кухнята

Мария тотално вързана в кухнята

Че изпълнителката едва държи ножа и е вързана с готвеното, се видя още докато правеше опити да направи сърмите с наденица. Фолк дивата очевидно държеше да покаже, че умее да готви, но времето, което изгуби само за една-единствена сармичка, накара куп домакини да въздъхнат отчаяно пред възможностите й.

Певицата вие две сърми половин час

Певицата вие две сърми половин час

Пълненото прасенце, фолк звездата остави на грижите на главния си готвач и само обясняваше какви съставки използва. А че Мария не е вдъхновена да се изявява в кухнята, бързо стана ясно пред многохилядната аудитория. Докато уж редеше корите за тиквеника, певицата не пропусна да сподели подробности около сватбата си. През това главния й готвач успя да изпълни всички задължения около приготвянето на храната.

Тайната за отслабването на Гущеров разкрита - певицата сама "готви" у дома

Тайната за отслабването на Гущеров разкрита – певицата сама „готви“ у дома

„Горкият Гущеров! Ако тя му готви и вкъщи, не е чудно, че така се е стопил“, „Мария в кухнята? Няма начин, тя едва успя две сърми да завие за половин час“, коментират из мрежата.

mariq 2 mariq 3 mariq12

Всъщност изпълнителката далеч по-уверено се изявяваше пред камерите, отколкото пред печката. Фолк звездата демонстрира фотогеничност и умения за комуникация, за които би могла да й завиди и Николета Лозанова. Що се отнася до изявите й в кухнята обаче, на много домакини им се изправиха косите. „Това момиче е така вързано в ръцете, че дори и една пуйка не можа да напълни. Ще умори от глад мъжа си“, цъкат те съчувствено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар