Мария в гореща фотосесия – като Джей Ло (Задмина ли я?!)

Гласувайте за статията

Мария накара всички да вярват, че е задминала Джей Ло, копира фотосесията й

Мария предизвика взрив от реакции в мрежата, след като пусна последната си гореща фотосесия, видя Kliuki.net.

Мария

Мария подгони Джей Ло, вижте новата й фотосесия

Певицата се е издокарала досущ като Джей Ло. Същото червено боди, лачените обувки с остри върхове, прическата и цялостната визия. Явно това е новата мания на Мария, да се конкурира със световноизвестните хубавици и да мери форми с тях.

А защо е нужно да се копира?! Това се питат нейните последователи, които обаче оцениха Мария по достойнство. Няма как да не въздишат по нея, тъй като половинката на Хриси Гущеров е изключително изваяна и е все едно като нарисувана.

Мария

Мария го раздава много гореща тук

Дали има общо с Джей Ло или дори я е задминала, както считат някои, всеки може сам да прецени. Факт е, че тук е играл фотошопът. Но и без него Мария е достатъчно обаятелна и провокативна за околните, кълнат се нейните близки.

Сестричката й не е пропуснала да изтъкне колко страхотна е Мария на снимките и е пуснала многозначителни огромни палци на харесване в мрежата.

Пайнерката отдавна се изявява основно пред апаратите, защото теренът на кръчмите за нея е в миналото. Трудно щеше да й е там да се появи в такъв вид, но пък бакшишите са й гарантирани, кискат се потребителите. Мария знае как да държи жив интереса към себе си, въпреки че и клиповете й се раждат все по-рядко.

Тук тя разкрива перфектно тяло, но все така остава неясно къде ще бъдат пласирани кадрите, освен във Фейсбук.

На Мария и някои други родни красавици, им стана навик да се щракат само за профилите си и после да чакат аплодисменти от последователите си. Е, щом имат пари да дават за глупости, нека го правят, това си е тяхна работа в крайна сметка…

Вижте как изглежда Мария и я сравнете с Джей Ло!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар