Мария стопи Гущеров със спорт и диети

Мария стопи Гущеров със спорт и диети
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата подложила гаджето си на диети и спортен режим

Фолк певицата Мария стопи здраво гаджето си Християн Гущеров. Изпълнителката вкара във форма годеника си и дори се похвали с успеха си във Виена.

Снимката на двамата предизвика истински фурор в мрежата. А мнозина се питаха как пайнерката е успяла да вкара гаджето си така във форма.

Самата Мария сподели пред Гала, че семейството много внимава как се храни. Християн се изявява като главен кулинар в кухнята и съобразява изцяло менюто си с това на певицата. Изпълнителката сподели, че в режима им влизат много плодове и зеленчуци, чай, кафе, а също и морски дарове. Любимите им ястия са със скариди, като тежките и мазни храни са вън от менюто им.

Мария стопи Гущеров със спорт и диети

Мария стопи Гущеров със спорт и диети

По всичко изглежда, че освен да редуцира менюто на половинката си, Мария го е пратила и на тренировки. Няма спор, че Гущеров — младши изглежда видимо отслабнал напоследък. Запознати издават, че откакто е с певицата бизнесменът не обикаля партита и клубове, както по-рано. Вместо това предпочита да си седи у дома със семейството си, а според някои и спортува редовно.

Бизнесменът преди

Бизнесменът преди

За капак Мария наложила и вето над алкохола и освен вино, Гущеров не приема други твърди напитки. „Ще го вкара във форма, твърдо е решила“, коментират фенове на певицата, видели какви успехи е постигнала изпълнителката с любимия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар