Мария стана за смях с евтин ламинат в дома си

Мария стана за смях с евтин ламинат в дома си
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата стана обект на нечувани подигравки в мрежата

Фолк певицата Мария стана обект на нечувани подигравки в мрежата. Изпълнителката на „Всичко е платено“, се изфука съвсем наскоро с луксозния си дворец в Бояна. Докато обясняваше пред Гала и колегите й колко държи на автентичните неща и на истинските антики, екипът на водещата подчертано засне новия ламинират паркет в дома й. „У нас всичко е скъпо, старинно и истинско“, хвалеше се Мария. А във форумите я скъсаха от подигравки заради евтиния й паркет.

„Каква е тази парвенющина“, „Мария много се излага“, „Скъпо как не, спестили за евтин ламинат“, „Мария, смешна си, да беше сложила естествен паркет, солиден, какви са тези евтини ламинати“, пишат и в социалните мрежи.

Мария стана за смях с евтин ламинат!

Мария стана за смях с евтин ламинат

Изпълнителката, която открай време парадира с луксозните си дрехи и начин на живот, този път сериозно се изложи. Всъщност фолк певицата направо стана за смях с коментарите си относно античния вид на дома си.

форумци се смеят на "изтънчения" дом на певицата

Форумци се смеят на „изтънчения“ дом на певицата

В желанието си да блесне с изискан и аристократичен стил на живот, певицата всъщност се представи като истинска новобогаташка. И вместо да вземе пример от истинските аристократи, към които се стреми да се присъедини, стана за смях.

Широко коментирана бе и трапезарията на певицата, която мнозина сравниха с механа. Огромната колекция от бутилки бе поставена на видно място в дневната, което изненада мнозина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар