Мария стана за смях: И кофите ти за боклук ли са „Версаче“?

Мария стана за смях: И кофите ти за боклук ли са „Версаче“?
5 (100%) 1 vote

Фолк звездата стана за смях в мрежата

Суетността на фолк певицата Мария я превърна в обект на подигравки. В последно време фолк звездата не спира да се фука с чантите на „Шанел“ и „Версаче“. Опитите й да се изтъква постоянно колко е важна и колко скъпи вещи притежава, станаха повод в социалната мрежа насмешливо да я попитат „И кофите ти за боклук ли са „Версаче“?“

Суетната фолк певица напоследък не спира да демонстрира високия си стандарт и това, колко богат мъж има. Модните й прищевки обаче станаха причина за подигравки в мрежата.

Мария стана за смях в мрежата

Мария стана за смях в мрежата

Изпълнителката пусна и снимки от дома си, в който е събрала антики от цял свят, покрай непрекъснатите си пътешествия в мрежата. Любимото й занимание обаче е да се фука в интернет с бутиковите си дрешки.

Подиграват певицата, че е твърде суетна

Подиграват певицата, че е твърде суетна

Последните фотоси от дома й обаче предизвикаха истинско недоумение. И най-вече огромната й кухня, която прилича повече на музей, отколкото на част от дома й. Феновете изумени коментираха, че вероятно певицата почти не влиза в тази стая, тъй като едва ли си цапа ръцете с кулинарни експерименти. Други пък се смееха, че за разлика от останалите стаи в дома й, тази по никакъв начин не изглежда като извадена от каталог.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария стана за смях: И кофите ти за боклук ли са „Версаче“?”

  1. Toni Haralampiev

    Дек. 19. 2013

    to xubav kon i pod skysan …nali q znaete a kiflata si e kifla
    i zlaten kur da si slogi si e par…..l

    Reply to this comment

Добавете коментар