Мария Шарапова отряза Григор за Ice Bucket Challenge

Мария Шарапова отказа да се залее с ледена кофа, имала други каузи

Мария Шарапова категорично отказа да последва гаджето си Григор Димитров. Красавицата не подкрепи ALS каузатаIce Bucket Challenge, нито пък прие предизвикателството „ледена кофа“ . Въпреки че Григор я предизвика да се включи в кампанията, Мария го отряза. Руската хубавица заявила, че има други каузи, на които да помага.

Маша избра да участва в рекламна кампания за чанти, сумите от продажбите, на които ще бъдат дарени за болните от СПИН. Тенисистката е един от най-големите дарители на подобни кампании и не пропусна да подкрепи и тази. Примерът й последваха Новак Джокович и Анди Мъри, които също взеха участие в кампанията.

Мария Шарапова отказа на Григор Димитров
Мария Шарапова отказа на Григор Димитров

Спортистите участват в кампании срещу „чумата на 20-ти век“, която взима все повече и повече жертви. Покрай ALS кампанията обаче, другите акции някак останаха изместени на заден план.

Преди да се включи в СПИН кампанията, Мария Шарапова имаше участие в група за набиране на средства на болни от рак на гърдата. Последното й предизвикателство, да участва в ALS кампанията, не само чрез дарение, но и като се залее с ледена вода обаче не бе посрещнато добре от нея.

Вместо ALS красавицата подкрепи СПИН кампания
Вместо ALS красавицата подкрепи СПИН кампания

По примера на руския президент Владимир Путин и Мария отказа да приеме предизвикателството от гаджето си. Според някои клюки, хубавицата му е сериозно ядосана, защото въпреки явната си ненавист към Йожени Бушард, тенисистът продължава да й е фен и дори се забавлява със слуховете, които канадката пуска, че двамата не са двойка, пише sportal.bg

1 коментар
  1. Билколечение казва

    Да, човек може да прави дарения и без да се залива с кофа лед 🙂

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.