Мария Шарапова натисна Гришо – иска да се женят!

Гласувайте за статията

Мария Шарапова притиснала Гришо, време било за сватба, а той все още се дърпа

Мария Шарапова е хванала Гришо за гушата и го не пуска, научи Kliuki.net.

Тенисистката толкова е хлътнала по колегата си, че няма никакво намерение да се разделят. И освен това, тя вече мечтае за сватба.

Мария Шарапова

Мария Шарапова натисна Гришо да се женят

Ето защо притиснала Григор да се женят, но той засега се дърпал. Не било нищо лично, но просто нашенецът е едва на 23 години и затова не бързал за никъде. В неговия живот кариерата е на първо място, а Мария Шарапова отдавна осъзнала, че й е време за деца.

Блондинката намекнала, че няма да чака дълго Григор Димитров, така че той скоро може и да се озове принуден да купува годежен пръстен. Разбира се, всичко между тях е прекрасно – Мария Шарапова и Гришо се обичат силно, отношенията им не са несериозни и околните им симпатизират.

Той обаче не искал дори да чува за Менделсон, камо ли да предлага брак на Мария, разказват запознати, писа изданието lifestyle.bg. Според него, и така са си добре, а и имат да гонят още цели в спорта. Мария Шарапова пък ясно показва, че това вече е без значение за нея. Тя е на пето място в света и позагърби амбициите си.

За съжаление, това не е в синхрон с виждането на Гришо, който мисли само за едно – как да качи поредния връх. В Англия всички обсъждат Мария Шарапова и гаджето й, защото наближава Уимбълдън, а скоро на кортовете ще ври и кипи от емоции.

Маша подшушнала на близките си, че ще прецени какво да прави с Гришо, щом той го увърта и не я желае за съпруга.

А у нас семейството на Григор и всички негови фенове биха се зарадвали на новината, че той ще поиска ръката на Мария Шарапова, така че нека си помисли пак…

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Мария Шарапова натисна Гришо – иска да се женят!”

 1. mitko

  юни 27. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

  Reply to this comment
 2. Dimitar Dimitrov

  юни 27. 2014

  ПАК ГЛУПОСТИ, АБЕ КАК ГИ ИЗМИСЛЯТЕ ТИЯ ТЪПОТИИ?

  Reply to this comment

Добавете коментар