Мария се разкапва! Виж отблизо кожата на врата й (ФОТО)

Мария се разкапва, а изглежда кожата на врата й е започнала странно да увисва, коментират я в мрежата

 

Мария се разкапва – кожата на врата й увисна странно!

Това коментират усърдно в мрежата потребители, които се шашнаха от визията на певицата. Миньончето, което заряза участията по дискотеките и я кара само на клипове, рядко може да се види толкова отблизо.

Мария се разкапва, виж отблизо кожата на врата й
Мария се разкапва, виж отблизо кожата на врата й

Сега, когато Християн Гущеров я гледа като принцеса, тя няма нужда да се вихри по кръчмите, но пък феновете все така я подкрепят и не я предават. Те се радват на видеата, които Мария прави, а там естествено е съвършена и красива като богиня.

Чудесата и възможностите в днешно време са безгранични и всяка жена може да изглежда безупречно. Когато се прекали с операциите на млади години обаче, ефектът може да е обратният, твърдят специалисти пред Kliuki.net. Явно точно това се случва с Мария, чиято кожа на врата е започнала да увисва по странен начин. „Прекалено се е опъвала и изведнъж се е получило нещо като атрофия!”, клатят глава и я съжаляват в нета.

Отварачката не е притеснена от гледката или просто е пропуснала да се възползва от услугите на фотошопа, за да прикрие неудобното положение. Това пък не убягна от погледа на околните и всичко лъсна като бял ден…

Вижте сами как Мария се разкапва – кожата на врата й увисна странно!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.