Мария се разглези на сватбата, виж менюто и тортата

Мария се разглези на сватбата, виж менюто и тортата
5 (100%) 1 vote

Мария няма мярка по принцип, а на сватбата си реши да угоди на всички с великолепно меню и грандиозна торта

Мария уважи себе си и Християн с огромна сватбена торта, видя само Kliuki.net.

Сладкото изкушение е като символ на любовта на двойката – знатна, пищна и показна. Гущерови не са случайна фамилия, а Мара вече е част от тях. Ето защо може да си позволи да разхищава с лека ръка, особено когато има такъв сериозен повод.

Мария

Мария и Християн Гущеров се поглезиха с огромна торта с рози

Разбира се, че гостите също трябваше да бъдат уважени подобаващо. Като е почнала от рождения си ден, когато всъщност сключи официално брак с Хриси, Марчето се глези само с деликатеси, класни мезета и супер питиета.

Поканените на тържеството просто няма от какво да се оплачат, задоволени са всички техни очаквания.

А Мария и Християн са ги забавлявали до зори. После сигурно са се оттеглили насаме, за да поработят по въпроса с бебето.

Изпълнителката обаче беше категорична, че той ще се решава на топличко, няма да бързат, но това била следващата стъпка. Определено Мария е много искрена и отворена към почитателите си, казва си всичко, държи ги в течение и не оставя никакви изненади или тайни.

В момента тя кипи и ври от личните си събития, но и сцената я дърпа усърдно. До края на месеца тя ще продължи с участията си, няма да почива, въпреки сватбата. Младоженците ще празнуват напролет, когато ще тръгнат из Европа с автомобил.

Мария и Християн обичат да пътуват бавно и да спират на всяко хубаво място, те така виждат своето оттегляне като семейство. По всяка вероятност малката Марая също ще бъде с тях, което ще направи преживяването им още по-пълноценно.

А пък снимките ще ви разкажат подробно каква сватбена торта и меню избра Мария за наслада на звездните персони!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мария се разглези на сватбата, виж менюто и тортата”

  1. Silvia Silvana

    ян. 18. 2015

    Mnogo mi treme za tazi koza

    Reply to this comment

Добавете коментар