Мария се пусна рошава и след сън (Не сваля грима дори като спи)

Мария се пусна рошава и след сън (Не сваля грима дори като спи)
5 (100%) 1 vote

Мария се пусна рошава и след сън, не сваля грима дори докато спи

Мария си пусна снимка в нета, с която доста шашна почитателите си в неделя сутринта. Певицата се показа рошава, недоспала, „без грим“ и сънлива, с неоправени корени на косата.

Небрежната й визия не попречи на придворната й свита да я засипе с комплименти. Няма спор, че за жена с толкова пластики по лицето и за годините си, фолк дивата изглеждаше много свежа, с изключение на факта, че имаше по лицето си грим.

Съвсем лека спирала за мигли, сенки за очи в телесен цвят и коректор, който да скри сенките под очите свидетелстваха за това как певицата изглежда „естествена“ рано сутрин. Не бе пропуснат и безцветния гланц за устни и селфито за феновете е готово. Със сигурност обаче и с просто око се вижда, че Мария далеч не се е пуснала натурална.

Мария натурална, ама не съвсем

Мария натурална, ама не съвсем

„Красива“, „Хубавица“, „Естествена хубост, изглеждаш страхотно така“, гласят коментари в нета. Малцина обаче не пропуснаха да забележат, че певицата изглежда прекалено перфектна, за да изглежда все едно сега е станала от сън.

„Нещо ме съмнява! Много е равен тенът на лицето, а по очите й се вижда, че има спирала.“, „На устните сто на сто има гланц, тя с грим ли си ляга?“, пишат из нета.

Певицата се оказа твърде перфектна дори за феновете си

Певицата се оказа твърде перфектна дори за феновете си

Факт е, че суетните ни изпълнителки до една си правят прецизен естествен грим, преди да си направят „натурално“ селфи, най-вече поради факта, че ще изплашат феновете, ако се покажат в истинския си вид. А и папарашки снимки свидетелстват, че пораженията от пластичната хирургия по лицата им не са никак малки.

Мария също не е изключение, въпреки че певицата прави всичко възможно, за да се запази в перфектна форма и с младежки вид.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар