Мария се фука с къщата си в „Да съм с теб“? (Видео)

Мария се фука с къщата си в „Да съм с теб“? (Видео)
5 (100%) 1 vote

Мария се хвали с палата си в новото си видео „Да съм с теб“

Фолк певицата Мария пусна най-после видеото към новата си песен „Да съм с теб“. Изпълнителката изглежда е решила да снима на няколко локации, сред които и в палата си в Бояна. Според интернет потребители, докато е правила поредния имиджов клип към песента „Да съм с теб“, певицата не е пропусна да снима и дома си.

Наблюдателни фенове веднага заподозряха, че на част от кадрите, певицата е у дома си. „Къщата й има същия интериор, цветовете са същите—май се е снимала в дома си“, пишат в интернет.

Мария снима последния си клип в дома си?

Мария снима последния си клип в дома си?

Някои дори смятат, че Мария умишлено е избрала да снима в дома си, тъй като видеото е толкова провокативно, че надминава и най-смелите очаквания. „Този път направо се е оляла“, „Надмина Галена, Преслава, Андреа даже“, подмятат из мрежата.

Фенове смятат, че една от локациите в "Да съм с теб" е къщата на звездата

Фенове смятат, че една от локациите в „Да съм с теб“ е къщата на звездата

Самата Мария в почти цялото видео се разхожда оскъдно облечена, и е единствено на кадрите, за които феновете предполагат, че са от дома й, се е пооблякла малко. „Уау“, пишат фенове, останали смаяни от дръзкия й стил и поведение в последния й клип към песента „Да съм с теб“.

Певицата впечатли и с визия

Певицата впечатли и с визия

Като цяло видеото, а и песента се приеха доста добре от феновете, макар някои да упрекнаха певицата, че е откраднала идеята от „Partition“ на Beyoncé, но въпреки това я харесват. „Крайно време беше да направи нещо различно, готино парче“, коментират почитатели на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар