Мария се фука с безкрайни крака! (Вижте)

Мария се фука с безкрайни крака! (Вижте)
5 (100%) 1 vote

Мария показа уникална физика, фука се с безкрайни крака

Фолк певицата Мария се изфука с безкрайни крака. Изпълнителката си пусна снимка в социалната мрежа, която накара феновете да зяпнат. Миньончето на фолка демонстрира такива крайници, че и супермодели като Адриана Лима и Кандис Суейнпоъл биха могли да й завидят.

Изпълнителката от доста време залагаше на твърде сдържана и скромна визия, но накрая не издържа и реши да се покаже. Ден след избора на новата „Мис Плеймейт“ Мария си пусна убийствени снимки, с които направо засенчи победителката в конкурса.

Мария се фука с безкрайни крака

Мария се фука с безкрайни крака

„Леле какви крака!“, „Днес ли ги направи такива?!“, „Ах, какъв фотошоп само?!“, майтапят се зевзеци в мрежата. И докато феновете на певицата не спират да я превъзнасят останалите се майтапят за нейна сметка.

Певицата засенчи и световни топмодели

Певицата засенчи и световни топмодели

Всъщност Мария винаги се е смущавала от твърде ниския си ръст и по тази причина не слиза от високите обувки. Освен това настоява да я снимат така, че да изглежда по-стройна и по-висока.Mariq 3

Няма съмнение, че при последната й фотосесия е играл фотошоп, тъй като дори феновете й се съмняват, че любимката им действително изглежда по този начин. „Хубаво, но не е реално“, „Тоя път се оля с фотошопа“, „Направо си уникум“, пишат разочаровани почитатели в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар