Мария с уникален подарък от свекър си за сватбата

Мария с уникален подарък от свекър си за сватбата
5 (100%) 1 vote

Мария получи изключителен жест от таткото на Християн Гущеров

Мария призна, че е плакала от вълнение на сватбата си с богаташа

Мария е получила уникален подарък от свекър си Добромир Гущеров. Певицата призна, че бащата на съпруга й й подарил т.нар. „семеен ключ“ – семейна реликва, която само отбрани хора са заслужили. Изпълнителката не крие колко много означава този жест за нея и затова е прибрала ключа на тайно място, за да не го виждат случайно очи. На същото място Отварачката е скътала и брачното си свидетелство, което удостоверява, че тя официално е госпожа Гущерова.

Мария вече е госпожа Гущерова

Мария вече е госпожа Гущерова

Мария не крие, че на сватбата си е поплакала доста заради емоциите. Първото нещо, което трогнало звездата, било изпълнението на танцовия ансамбъл на песента „Брала мома ружи цвете“ – песен, която е любима на цялото семейство Гущерови. И която самата булка изпълнила в ресторанта.

При внасянето на тортата певицата за втори път не могла да сдържи сълзите си. Причината е, че тя до последно не е знаела как ще изглежда сватбения десерт, тъй като Християн се бил нагърбил със задачата да избере и поръча тортата. Защото искал да изненада половинката си. Очевидно младоженецът се е справил със задачата, тъй като булката му буквално затаила дъх при внасянето на тортата.

Мария не крие, че десертът е надхвърлял многократно представите й как ще изглежда, научиха от hotarena.net. Разбира се, освен булката, най-развълнувана била и дъщеря й Марая, която цяла вечер не спряла да танцува. „Тя не спря да повтаря колко ни обича и съвсем осмисли празника ни“, споделя развълнуваната Мария. И не крие, че вече мечтае семейството им да се увеличи с още един член и Марая да си има братче или сестриче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар