Мария с най-много пластични операции!

Фолк певицата Мария води класацията за най–много пластични операции.

След големи притеснения, съпътстващи първата промяна на визията й, Мара Отварачката се отпусна и зареди пластика след пластика. Сега дори и на нея й е трудно да преброи промените си, но явно се харесва все повече, защото продължава в същия дух.

Мария  с нови пластики
Мария с нови пластики

И не е проблем да си позволи скъпо струващите интервенции–зад гърба си има солидна финансова опора. В обществото се шушука, че най-вероятно новият й любим–милионерският син Християн Гущеров е спонсорирал и последната операция.

Предполага се, че той солено се е изръсил за новите корекции. Но си заслужава–лицето на фолк дивата става все по-привлекателно.

Феновете на миньончето са очаровани–смятат, че след изтъняването на устните си Мария е започнала да придобива по — стилна визия, а след корекцията на носа й изпадат във възторг от кардиналната й промяна.

Но останалите фолк почитатели недоумяват докога Мария ще продължава да изменя външността си и се колебаят между двете крайни мнения — от”Новият нос много й отива” до „.леле, колко ужасно!”.

Съществува реална опасност скоро малката Марая да не може да познае променената си майка.

Напоследък Мария обяви и последния си каприз, че на обновената й визия много повече ще подхожда бяло злато и вече можем да й се любуваме и на съвсем новия й стайлинг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.