Мария с дизайнерска покана за сватбата (+Гурме менюто)

Гласувайте за статията

Мария започна лудото харчене на пари за сватбата, заложи на красива дизайнерска покана

Мария избухва отсега за сватбата си – тя пръска пари като луд с картечница, шегуват се с нея феновете, видя Kliuki.net.

Вече е започнала да разпраща поканите за събитието си, което въобще няма да е лично, тъй като клюкарката на Папараци ще присъства. Николета уведоми всички, че е получила известието от Мария и очаква с нетърпение да види младоженката.

Мария

Мария разтърси кръчмите, а сега ще го направи и със сватбата си

Вероятно плейметката също ще уважи тържеството и ще се нащрака с важните гости.

А Отварачката готви невиждана светска проява – нейната сватба със сигурност се очертава да разтърси цялата година. Предвидливо Мария е започнала с подготовката от месеци, въпреки че разкри горещата новина съвсем наскоро. Очертава се да изуми близките и приятелите си с гурме меню, за което Гущерови ще се изръсят стотици хиляди левове и може би ще съжалят, че са вкарали Мария в клана си, кискат се завистниците по неин адрес.

Мария

Дизайнерската покана на Мария

Всъщност Хриси е наясно, че любимата му не си пада по какво да е, тя държи да се говори за тях в продължение на месеци, затова ако трябва ще изхарчи и последния им лев.

Сватбата ще бъде в България, въпреки първоначалното желание на свекъра да е във Виена, при това в тесен кръг, писа изданието HotArena.net. Мария изпаднала в ужас, когато чула мераците му, тъй като нямало да има как да викне всички медии, които иска.

Целта е тя да бъде героиня в най-грандиозния сеир!

А Хриси и Мария ще се венчаят като кралски наследници. Петстепенното гурме меню няма да включва пържолки, а много по-изискани ястия. Омар с лингуини, говеждо от Америка, медальони от сърна със сос от боровинки ще вкусят знатните особи, допуснати до сватбата на Мария, посочва Уикенд.

Подсигурен бил и цял хотел, за да може родата на Мара да има къде да спят. Залата, където ще се проведе церемонията и гощаването, щяла да бъде украсена от декоратор. Всеки стол ще бъде в стила на визията на булката и половинката й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар