Мария с диплома за висше срещу 20 бона

Мария с диплома за висше срещу 20 бона
5 (100%) 1 vote

Мария се изръси с 20 бона за диплома за висше, Гущеров плаща масрафа

Мария се обзаведе с диплома за висше образование срещу 20 бона. Изпълнителката, която наскоро се похвали, че е записала не една, а цели две специалности в НБУ ще трябва да търка банките четири години и да плати повече от 20 бона, за да се сдобие с така желаната тапия.

Само преди дни фолк звездата сподели, че е направила изненадваща стъпка като е решила да запише висше образование. Новината втрещи всички, още повече, че певицата имаше доста злополучен и дори комичен опит с правото преди години.

Този път обаче изпълнителката обаче реши да се заеме с нещо по-близко до нея, а именно „Продуциране“ и „Музика“. Пеенето ще го учи в майсторския клас на Етиен Леви, а втората специалност вероятно ще бъде свързана с кариерата й.

Мария с диплома за 20 бона

Мария с диплома за 20 бона

Половинката й Християн Гущеров отсега плаща солидните такси, които възлизат на 5600 на година. За четири години бизнесменът ще олекне с повече от 20 бона, но това са смешни пари за него, тъй като горе-долу толкова струва последната чанта на певицата, пише HotArena.net.

Все пак фамилията Гущерови били във възторг от факта, че кандидат-снаха им е решила да завърши висше. Според някои обаче самата Мария настояла, тъй като се срамувала, че единствена от семейството е без тапия.

Изпълнителката не се съмнява, че ще завърши успешно, а и в НБУ режимът е доста по-свободен за студентите от Алма Матер или друго учебно заведение. Още повече, че от певицата не се изисквало постоянно да присъства на лекции, което перфектно я устройвало. Друг е въпросът как ще си взима изпитите в края на семестъра.

Желанието на Мария да запише висше обаче срещна и доста присмехулни коментари. Изпълнителката е решила да изкара наведнъж цели две специалности, което именно стана повод за подмятания, че фолк дивата само си придава важност и цели да привлече повече внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар