Мария с армия пазачи на концерта на „Планета“ (Фотофакт)

Мария с армия пазачи на концерта на „Планета“ (Фотофакт)
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата се оля, огромни горили я пазят на концерта на планета

Мария се оля! Самозабравилото се миньонче на поп фолка нае цяла армия горили за концерта на „Планта“. Изпълнителката пристигна не само с огромен антураж за шоуто, но и с малка армия от дебеловрати и мускулести мъжаги, които да я охраняват.

От страх да не би някой да погледне накриво хубавата му годеница Християн Гущеров прекали с мерките за сигурността й. За концерта на „Планета“, специално за певицата бе отцепен и част от района на НДК, а фолк дивата се придвижваше с армия от гардове.

Мария се оля с охраната

Мария се оля с охраната

Само личните телохранители на Мария бяха двама и то огромни, а са шушука, че освен тях е имало още поне 5-6 души, които да се грижат за сигурността й. Редом с тях вървеше и антуража на певицата – стилисти, гримьори, коафьори, гардеробиерка и още куп асистенти, които да й помогнат да се приготви за излизане на сцената.

И докато колежките й Галена, Преслава, Ивана и дори кралицата на фолка Глория пристигнаха далеч по-скромно, Мария се появи в целия си блясък — с армия от служители задоволяващи всяко едно нейно желание.

Подобни мерки за сигурност около певицата предизвика доста голяма суматоха. Говори се обаче, че Гущеров е изпратил малката армия не само, за да пази Мария, но и да наглежда съкровището от бижута и диаманти, с които фолк дивата планираше да излезе на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар