Мария ряпа да яде! Виж коя е най-голямата силиконова уста (СНИМКИ)

Мария ряпа да яде! Виж коя е най-голямата силиконова уста (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Мария не може да се конкурира с тази млада дама, която напълно е забравила за мярката, когато се е възползвала от уголемяване на устните си

 

Това е най-голямата силиконова уста!

Младото същество буквално ни смразява кръвта…

Аууу! Задмина Мария!

Аууу! Задмина Мария!

Личи си, че е била красива и нежна, но сега за нея се говори като за чудовище. Смятахте, че фолк певицата Мария е направила зловеща корекция и вече загребва земята с джуките си?!

Е, не сте познали, Отварачката съвсем не е номер 1 в това отношение. Преди дни звездата изплаши водещата Гала, когато й гостува, за да си покаже дрешките (виж подробно за куриоза ТУК), но ако рекордьорката се появи в ефир в този вид, някой ще иска да си счупи телевизора.

Как ли се усмихва?!

Как ли се усмихва?!

Общото между двете обаче е, че жената от снимките и любимата на Гущеров се гордеят с обемната си придобивка.

Как иначе, след като са вложили доста пари в направата на този орган върху лицето си. Нищо, че околните започват да си плюят в пазвите и да бягат като опарени, те сами са си виновни, че не разбират ексцентричността на дамите.

Родната изпълнителка често събира негативи заради визията си и всеки я нарича с какви ли не епитети, а тук може би думите няма да стигнат да се опише положението.

При всички случаи реакциите са многозначителни и ако сега сте прави, по-добре седнете преди да видите галерията от div.bg с най-голямата силиконова уста!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария ряпа да яде! Виж коя е най-голямата силиконова уста (СНИМКИ)”

  1. Vangelina Parizova

    апр. 30. 2013

    U-UBAVICA!

    Reply to this comment

Добавете коментар