Мария ругае екип като каруцарка, ето я в действителност

Мария ругае екип като каруцарка, ето я в действителност
5 (100%) 1 vote

Мария беше едно просто момиче, а днес се представя за гранд дама, шушукат за нея в нета

Мария дали е забравила как умее да ругае и да се държи като простачка?!

Kliuki.net ще ви припомни не много далечното минало на певицата, която беше прясно омъжена за Митко. Тогава тя изведнъж си навири носа, стана още по-надменна, отколкото е всъщност, скочиха й феновете.

Мария

А каква беше преди и какъв език ползваше…

Отварачката стана известна покрай реклама на бира, а тогава парчетата й не бяха особено хитови. После обаче нейното пъпче и деколте се оказаха номер 1. Мария предвидливо наду и джуките.

Тогава славата я застигна мигновено.

Разбира се, брюнетката е пресметливо момиче и не пропусна да се прицели още по-високо – започна активно да си търси богат съпруг. И го намери!

Мария

Митко скача на бой на екипа, посмял да пита такива неудобни въпроси

Явно Митко Андонов е бил много влюбен в нея, за да се ежи така на екипа на Сигнално жълто, който е придружаван от яки пазачи. Ядосани на неудобните въпроси дали Мара някога е предлагала платени услуги с майка си, тя започва да се държи грубо, а той скача на бой.

По-късно миньончето пак реди заплахи и никак, ама никак не си мери езика. Личи си, че е раснала в такава среда, където й се е налагало да ползва по-цветущи изрази, смеят й се в мрежата.

Днес няма да видите Мария в такова положение. Днес тя е префинена, елегантна, възпитана, деликатна, умело избягва неделикатните ситуации. И определено е спряла да се опитва да запуши устата на жълтите издания, които непрекъснато я злепоставят.

Чалга изпълнителката е далеч по-хитра отпреди. Тя знае, че лоша реклама няма, а и е наясно, че ако никой не се занимава с нея, бързо ще бъде забравена.

Освен това не Хриси, а тя трябва да го носи на ръце цял живот, защото й излезе късмета и от тук нататък вече нищо няма да е постарому. Марчето ще се наслаждава не само на луксозни придобивки, имоти, възможности, но и на класа, от която беше много, много далеч навремето…

Вижте сами как се държи като каруцарка Мария!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар