Мария пропищя от Християн Гущеров: Непоносимо дебел е!

Мария пропищя от Християн Гущеров: Непоносимо дебел е!
5 (100%) 1 vote

Певицата никак не била доволна от навика на половинката си да яде непрекъснато

Връзката между Мария и Християн Гущеров от самото начало предизвиква подигравките на феновете. И докато за почитателите беше повече от ясно, че пайнерката е с милионера заради парите му, Мария не спираше да обяснява колко харесва сладичкия, пухкав Хриси.

Мария взе да се оплаква от вида на Християн Гущеров

Мария взе да се оплаква от вида на Християн Гущеров

Изглежда обаче и на чалгаджийката й писна от напъните да се показва искрено влюбена. Напоследък Мара все по-често се изпускала пред приятелки, че Гущеров е станал ужасно дебел. „Непоносимо кръгъл е“, ревяла певицата пред дружките си, научиха от hotarena.net. Положението съвсем се влошило около празниците. Отварачката държала масата им винаги да е отрупана с какви ли не вкусотии, за да демонстрира благосъстоятелност пред гостите си.

Гущеров обаче не успявал да устои на кулинарните изкушения и си похапвал доволно. Това естествено, се отразило съвсем пагубно на килограмите му. Мария все по-често говорела за размерите на Гущеров, оплаквайки се, че любимият й е станал три пъти колкото нея. Разбира се, всички тези тюхкания били представени от пайнерката като чисто и просто грижа за здравето на Хриси. Мара се бояла богаташът да не вдигне кръвното или пък да му се появят проблеми с холестерола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар